Sumo Nyheter

Vi förnyar och förbättrar ständigt vår meny. Här kan du se de senaste nyheterna, maträtter, händelser eller helst enkelt en liten uppdate om vårt verksamhet.

Snart får vi en ny medlem till 
Sumo familjen

Vi kan redan nu annonsera ut att Sumo Familjen blir större! Vi utökar vår Sumo Sushi koncept på västkusten, i fina sommarstaden Mellbystrand. Följ oss på vår resa på våra sociala medier! Där kommer mer information och självklart, när vi har spikat datumet för Grand Opening kommer du vara med!

Sommarens nya makirullar är här!

Under våren har vi haft en stor favorit i Limited Edition. Nu har den rullen hittat sin stadiga plats i Lyx Maki och fått sitt namn: Chick'n'Roll. Chick'n' Roll är en sådan maki som till och med den som vägrar smakar på sushi kommer älska! Med vår egen pankofriterad kyckling i hjärtat, omringad av mjuk och krämig (laktosfri) färskost och knaprig gurka, toppad med sesamfrö, teriyakisås och vår godaste chilimajo och rostad lök, denna rullen kan göra vem som helst älska sushi på sekunden!

Och för att vi kunde inte sluta här med nyheterna, vi kan presentera er våra helt nyaste medlemmar i menyn: Vegan Maki - för dig som bara älskar grönsakerna! Och Tempura Maki, för att de bara inte räckor! 

Chick'n'Roll
Chick'n'Roll
nya veggi maki med chips.jpg
Vegan Maki
Tempura Maki
Tempura Maki

Men vi är nog inte klara än med nyheterna! Håll ett öga på våra sociala medier och se vad vi kokar näst!

  • Facebook - svarta cirkeln
  • Instagram - svarta cirkeln